fbpx

Навіщо утеплювати вікна? Поради експерта

Всі ми звикли чути про утеплення стін, підлоги, але про вікна чуємо не так часто. Хоча навіть після встановлення пластикових склопакетів багато власників скаржаться, що в будинку стало трохи краще, але не настільки добре, як їм хотілося б. Тому утеплення вікон – це важливий момент. Якщо ви хочете покращити мікроклімат у будинку, то важливо вибирати комплексне утеплення, щоб найкращим чином ізолювати приміщення та створити там свій мікроклімат.

Чому сучасні пластикові вікна не дають потрібного захисту?

  1. Коли починається опалювальний сезон, то в будинку завжди повинна підтримуватися одна температура – це 21-25 проС. Якщо ж вона менша, а на вулиці сильніша за мороз, то може бути таке, що вікна промерзатимуть, і їхня ефективність знижується.
  2. Біли зроблені помилки під час монтажу вікон. Десь вікно не правильно встановлено, погано притискають стулки, стоїть утрамбований ущільнювач або пошкоджений.

Зробивши якісне утеплення вікон, ви зможете помітити, як знизиться рівень тепловтрати. У будинку буде набагато комфортніше, а вікна «працюватимуть» на всі 100%. Але важливо знайти джерела, через які втрачається тепло. Можна просто все утеплити і тоді не буде проблем, а іноді досить утеплити лише деякі місця і в будинку стане набагато затишніше.

Утеплення вікон від компанії Просто-Хаус

Вибираючи утеплення у нашої компанії, ви отримуєте низку переваг:

  1. Всі роботи виконують якісно кращі фахівці;
  2. Ми надаємо гарантію на всі роботи та товари;
  3. Всі товари тільки кращої якості;
  4. Дотримання термінів від наших фахівців;
  5. Вигідні ціни на всі послуги.

Ми не просто заклеїмо вікна і залишимо їх у такому стані. Ми проведемо повну діагностику, знайдемо проблемні місця, утеплимо все зовні та всередині.

Як утеплюються віконні укоси?

Утеплення укосів – це важливий етап у створенні гарного мікроклімату в приміщенні. Тому все потрібно зробити якісно та послідовно. Для цього варто дотримуватися такого алгоритму дій:

  1. Після установки вікна утворюється монтажний шов. Туди потрібно укласти утеплювач;
  2. Зверху закриваємо це пінополістиролом або гіпсокартонним;
  3. На поверхню укладається утеплювач, на нього армована сітка. Зверху сітка штукатуриться та шпаклюється. Поверхня готова до фінального декорування.

Чи варто утеплити віконний відлив?

Відлив на підвіконні – це нижня частина укосу. Тому важливо, щоб він правильно встановлений. Потрібно переглянути, чи немає щілин між відливом та вікном. Якщо вони є, то все це закласти монтажною піною. Також важливо, щоб відлив був встановлений під ухилом, виступав на кілька сантиметрів від кладки, і там були загнуті бічні кути. Таким чином, вода стікатиме вниз, але не залітатиме під підвіконня.

Як проводиться «теплий монтаж» вікон у будинку?

Теплий монтаж – це комплекс заходів, які спрямовані на те, щоб найкращим чином утеплити вікна. З його допомогою виходить найкраще герметично закласти всі щілини. Для цього знадобиться утеплювач, монтажна піна та спеціальна стрічка для обклеювання вікон. Щоб зробити тепле утеплення, потрібно зробити таке:

  1. Знайти джерела, через які тепло виходить на вулицю;
  2. Демонтувати старі відливи;
  3. Зробити нову гідроізоляцію для вікон, укосів, дверей і т.д.;
  4. Перевірити всі шви та закласти всі щілини;
  5. Змастити та відрегулювати фурнітуру;
  6. Перевірити притиск вікон;
  7. Перевірити склопакети, а в разі потреби їх замінити;
  8. Наприкінці цього потрібно заклеїти вікна стрічкою всередині, а тепер можна розпочинати роботи зовні.

Якщо ви хочете перевірити теплоізоляцію вікон, то краще звернутися до фахівців, які зможуть зробити це найкращим чином. Ви можете замовити каркасний будинок під ключ Київ< span і отримати відразу все. Вам збудують будинок так, як потрібно, а після цього зверху зроблять якісне утеплення стін, підлоги, даху, цоколя та вікон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!