fbpx

Амбарний будинок – що це таке?

Кожен будинок можна зарахувати до якогось стилю. Хтось взагалі про це не замислюється, тому що йому головне комфорт, а комусь це дуже важливо. У будь-якому випадку, стиль надає будинку якийсь особливий зовнішній вигляд. Один із таких стилів, які набирають популярність – це будинки у стилі Barnhouse.

Що таке Барнхаус?

Если говорить по-простому, то Якщо говорити по-простому, то Barnhouse – амбарний будинок. Це стиль 20-21 століття. Колись люди тримали великі череди різних свійських тварин. Доглядати їх буде простіше, якщо житимеш поруч із ними. Тому вони переїжджали до амбар і там обладнали куточок для проживання. Згодом це трохи вдосконалили, почали використовувати сучасні технології, прибрали тварин і з усього цього залишилася тільки амбар.

-Сам стиль зародився в Європі тоді, коли був стик таких стилів, як біотек, лофт і мінімалізм. За ідеєю, замовляючи такий будинок, ми повинні отримати велике і не практичне приміщення, в якому нам потрібно буде жити. Але сучасні будинки так не виглядають. Тут є все, що потрібно для життя, і воно максимально красиво розміщене. Такі будинки будуть зручними для проживання десь за містом, де ви матимете багато природи. Так як дуже часто передню стіну замінюють панорамними вікнами, а в центрі міста такі вікна будуть найрозумнішим рішенням.

Що можна будувати у стилі барнхаус?

На заході такі будинки мають велику популярність. Найчастіше їх будують щодо різних церемоній. Вони зручні тим, що досить просторі та місткі. Барнхаус означає амбар, але це може бути як для комерційних цілей, так і для проживання. Такі будинки просто і швидко прикрашаються для церемоній. Якщо ж ви хочете, то можете жити у цьому будинку. Ми зможемо побудувати амбарний будинок такого типу, як ви хочете.

Амбарні будинки Барнхаус «під ключ»

Якщо ви любите простір, то такі будинки вам будуть доречними. Там ви отримуєте велику площу і можете її примушувати технікою та речами так, як вам подобається. Ви будете надійно захищені від морозів взимку та від спеки влітку. Каркасна будова має на увазі під собою основу у вигляді дерев’яного каркаса, а також утеплювача між балками. Якщо говорити по-простому, то Barnhouse – амбарний будинок. Це стиль 20-21 століття. Сам стиль зародився в Європі тоді, коли був стик таких стилів, як біотек, лофт і мінімалізм.Щоб максимально добре захиститися від спеки чи холоду, краще відразу додатково утеплити будинок. Так ви зможете його краще ізолювати та прибрати всі містки холоду.

Сам будинок асиметричний і з двосхилим дахом. Зазвичай в коморах є тераса або балкон для відпочинку. Це додає трохи колориту приміщенню. Цілком готовий об’єкт можна отримати вже за кілька місяців. На час його зведення впливатимуть також додаткові роботи, які ви замовите. 

З комплектацією під ключ ви отримуєте будинок, який буде повністю готовим до проживання. Це зручно, адже вам не потрібно буде заїжджати і встановлювати розетки, вимикачі, підключати крани, займатися з фінішним оздобленням стін, підлоги або стелі. Уся ця робота вже буде зроблена. Щоб краще оформити будинок, ви одразу дивіться, який колір приміщення ви хочете вибрати, чим будуть закриті стіни, стеля та підлога, а фахівці думатимуть, як це можна реалізовувати. Адже, крім основних кольорів, потрібно продумати багато додаткових дрібниць.

Каркасне будівництво давно має велику популярність.Вся причина в тому, що ці будинки дешевші за класичний варіант на 30%, а також вони економічніші у використанні. З правильним підходом ви зможете почати економити ще й на опаленні, адже будинок не пропускає холоду, а отже, опалювати приміщення потрібно буде менше.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!