fbpx

Дивовижні будинки в стилі Барнхаус у Києві

Технологія Барнхаус своїм корінням сягає на кілька століть тому в технологію будівництва приміщень у сільській місцевості. Також цей стиль модернізували та зробили як будинок для тих, хто любить свободу та простоту. Тут немає складних конструкцій, все просто і зрозуміло, але при цьому максимально зручно та практично.

Переваги будинків у стилі Барнхаус

Ідея стилю в тому, щоб кожна сім’я, яка живе в такому будинку, могла повертатися туди після важкого трудового дня та почувати себе захищеною. У сучасному варіанті це дає багато додаткових можливостей, а саме:

  1. Забезпечує комфортне життя у будинку з високими стелями;
  2. Насолоджуватися великими відкритими майданами для відпочинку;
  3. Отримати великий панорамний вид для гарного вигляду;
  4. Завдяки приємній естетиці, в людині прокидається бажання творити.

Завдяки своєму зовнішньому вигляду та цікавим формам, будинок виглядає унікально та приємно. Фронтонна частина глибоко посаджена, а широкі веранди утворюють унікальний вигляд. Також гарний вид конструкції виділяє будинок серед інших.

Особливості проектів будинків у стилі barn house

До основних переваг даного стилю можна віднести такі:

  1. З користю задіяти кожен метр у будинку;
  2. Гарне оздоблення робить будинок приємним на вигляд;
  3. На скатних дахах не затримується сніг, тому вони служать довше і перебувати біля будинку безпечно;
  4. Місце під дахом використовується за призначенням для організації додаткових приміщень;
  5. Великі відкриті веранди, які природно продовжують приміщення та додають вільне місце для відпочинку;
  6. Для будівництва використовуються натуральні матеріали;
  7. Покращена енергоефективність та комфортабельність приміщення.

Завдяки своїм якостям, у цьому будинку приємно збиратиметься всім разом, і відпочиватиме після важкого робочого дня. Оздоблення з якісних матеріалів дозволить зробити екологічно чистий та практичний будинок. Спочатку в коморах не було дверей та вікон. Сучасні будинки чимось нагадують такі будинки, але вони максимально адаптовані для комфортного проживання. Там є все необхідне.

Всі елементи каркасного будинку виготовляються на підприємстві, після чого вони доставляються на місце збирання. Тож отримати готовий будинок можна за кілька днів. В інтер’єрі готового приміщення можна побачити:

  • Продумане до дрібниць планування приміщення;
  • Сучасний дизайн;
  • Якісну вентиляцію;
  • Максимальне використання сонячного світла для природного освітлення.

Ці будинки дають повне відчуття свободи, адже там високі стелі. Саме тут ви зможете відчути себе максимально комфортно. Стиль барнхаус підходить для будівництва будинку, розрахованого на велику родину.Він може мати кілька невеликих приміщень, а решта буде загальною, а може бути повністю розділена на кімнати. Це зручно, адже будинок можна легко розділити так, як максимально зручно для кожного мешканця.

Який будинок краще вибрати? Зробити 1 чи 2 поверхи? Розділити все приміщення на невеликі кімнати або зробити кілька спалень і технічних приміщень, а все інше – це велику вітальню зі їдальнею і кухнею? Все це можна підібрати для кожного замовника індивідуально, залежно від побажань та вимог. Тому якщо вам такий варіант цікавий, то у нас на сайті ви зможете переглянути готові проекти будинків. За бажанням, можна розробити повністю нові проекти під ваші запити.

Вибираючи барнхаус Київ, завжди потрібно продумувати, що саме ви хочете отримати. Наші ж фахівці допоможуть це реалізувати якнайкраще.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!