fbpx

ТОП-7 каркасних будинків у стилі барнхауc

Коли мова заходить про сучасні будинки, то тут важливо правильно вибирати стиль такої будівлі. Воно має бути практичним, надійним, а також відповідати сучасним запитам. Подивившись на такий будинок кожен має побачити, що це справді сучасний стиль, який є актуальним сьогодні.

Багато плутають практичний сучасний будинок з тією помпезністю, яка була актуальною ще в 90-х роках. У ті часи будинок мав бути максимально великим та з високими стелями. Часто практичність приміщення відсували на другий план. Якщо потрібен був гараж, то він має бути великим і містким, опалюваним та з кількома входами.

Сучасний стиль відрізняється своєю практичністю. Помпезність відійшла на другий план, тому що зараз важливіше, щоб приміщення було практичним у використанні, економним, а також вигідним в обслуговуванні. Ми підготували для вас ТОП-7 сучасних проектів, які відповідають усім параметрам сучасного стилю. Вибравши один із них, наші архітектори адаптують їх під ваші запити.

ТОП-7 каркасних будинків

 

Одноповерховий барнхаус на 95 м2 від 67900$

Одноповерховий мінімалізм на 97 м2 від 69800$

Простий і непомітний будинок, в якому легко зможе жити вся родина. Додатково ви можете

брати панорамні вікна. Тут нехитрі форми, а також все продумано так, щоб це було максимально практично.

У цьому варіанті є 2 спальні та 2 санвузли. За бажанням ви зможете замовити панорамні вікна, навіс, паркан або терасу. З таким будинком відпочинок буде максимально якісним.

 

 

Двоповерховий барнхаус «Black Barn» 199 м2 від 129350 $ width=Двоповерховий барнхаус «Black Barn» 199 м2від 129350$

Цей варіант розрахований на велику родину, яка цінує особистий простір. Адже тут є 2 поверхи, на яких розміщено 4 спальні, є два санвузли та додаткове світло. Тут можна встановити панорамні вікна, а на другому поверсі зробити балкон. Також можна додати терасу для відпочинку будь-якої пори року.

Зовнішній будинок розділений як би на 2 частини, які з’єднуються між собою. З одного боку розміщена житлова частина приміщення, де знаходяться всі кімнати, а з іншого – зона для відпочинку та обіду. Таке розмежування дозволяє відокремити кухню від спальні. Якщо захочеться комусь посидіти ввечері довше, вони не заважатимуть тим, хто захоче піти спати.

 

 

Одноповерховий барнхаус на 79 м2 від 55300$Одноповерховий барнхаус на 79 м2 від 55300$

Невеликий, але місткий будинок для затишного проведення часу. У ньому одразу є 2 спальні та 1 санвузол. Будинок займає невелику площу, тому ви матимете достатньо місця навколо нього, щоб організувати зону відпочинку.

Кожна спальня невелика за розмірами, але її достатньо для того, щоб почуватися затишно. Завдяки невеликому розміру, її легко опалюватиме навіть у найхолодніший час. Також є невеликий санвузол та технічне приміщення. Решта всієї зони візуально розділена на кухню, їдальню та зону відпочинку.

 

 

Одноповерховий барнхаус на 77 м2 від 53900$Одноповерховий барнхаус на 77 м2 від 53900$

Коли шукають невеликий практичний будинок, то цей варіант буде хорошим варіантом. Він маленький та місткий. Такий же будинок на 79 м2. За своїми характеристиками, кількістю кімнат та іншими параметрами вони однакові. Відрізняються лише площею приміщення, а зрештою і ціною.

Зовні він нагадує ангар з рівними стінами. Усередині будинок розділений на кілька приміщень. Будинок досить дешевий при обслуговуванні взимку, тому що невелика площа швидко опалюється. Для організації приємнішого відпочинку у велику кімнату можна встановити панорамні вікна. Додатково можна замовити тераси, навіс та паркан.

 

 

Двоповерховий барнхаус на 152 м2 від 106400$Двоповерховий барнхаус на 152 м2 від 106400$

Стильний двоповерховий будинок з рівними та чіткими лініями. Для кращого захисту приміщення від вітру всі вікна зроблені з невеликим поглибленням. Це найкращий варіант для тих, кому важливий перфекціонізм та мінімалізм.

 

 

Одноповерховий барнхаус на 195 м2 від 146250$Одноповерховий барнхаус на 195 м2 від 146250$

Такий варіант підійде для тих, хто не хоче будувати другий поверх, але все ж таки потрібно достатньо місця для проживання сім’ї. Тут є 4 спальні, 2 санвузли та друге світло. Сам будинок не виглядає помпезно, але разом з тим він має досить вільне місце всередині приміщення.

Для максимальної зручності він розділений на дві частини. З одного боку знаходяться 3 спальні та кілька технічних приміщень, а з іншого у віддаленому кутку можна побачити ще одну спальню, кухню, зону відпочинку та інші приміщення. Посередині приміщення знаходиться їдальня. Це зручне розташування, тому що батьки зможуть відпочивати в тиші, а якщо діти і трохи шумітимуть, то це не завадить іншим.

Вибираючи стиль будинку, завжди потрібно враховувати кількість мешканців. Підібравши максимально зручний варіант, ви зможете насолоджуватися проживанням у будинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

© ProstoHouse, 2023. Усі права захищені.

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!