fbpx

Будівництво котеджів за каркасною технологією

Будівництво котеджів завжди буде популярним, оскільки має ряд переваг. Побудований будинок буде вашим незалежно від того, який курс долара, скільки коштує нафту чи як змінюються ціни. Житло завжди цінується досить високо.

Ще один важливий аргумент у бік котеджів – це те, що багато хто вже пожив у великих містах і зрозумів, наскільки це не просто. Переїжджаючи в котедж на околицю міста можна отримати більше чистого та свіжого повітря, якусь територію для відпочинку літніми вечорами та спокійніше життя. Живучи за містом, у вас не буде такого великого потоку машин біля будинку, як у місті. Найчастіше котеджні селища розміщені у тихіших та красивіших районах. Ніхто не стукає в стіни або батареї, як це було в квартирі.

Привілеї каркасного будівництва

Колись для нас ця технологія була досить новою і багато хто боявся її. Адже це зовсім інший принцип будівництва та щось не звичне для нас. Але сьогодні все більше людей починають довіряти їй з різних причин. Такі будинки можна зустріти по всій країні. У чому привілей цього будівництва?

  1. Ціна на готовий котедж. Каркасний будинок на 30% дешевше за всіма пунктами, ніж будинок з будь-яких інших матеріалів. При цьому за своїми технічними даними він не поступається цегляним будинкам або якимось іншим;
  2. Короткі терміни будівництва будинків. На будівництво звичайного будинку в середньому йде від року і більше. Все залежить від розмірів будинку та побажань замовника. У випадку каркасної технології середній термін здачі повністю готового об’єкта може вважатися в місяцях. Зазвичай потрібно близько 5 місяців, щоб на ділянці з’явився будинок, до якого можна заїхати та жити;
  3. Розмаїття проектів. Ви можете вибрати собі типовий проект вдома або замовити розробку індивідуального проекту, який повністю відповідатиме всім вашим побажанням. Також є великий вибір готових проектів, які можна переглянути і вибрати один з них. Їх можна доопрацьовувати та трохи змінювати під себе, щоб не замовляти розробку нового проекту. Даний тип будівництва дозволяє отримати різні варіанти будинків;
  4. Екологічно чисті, надійні та безпечні будівельні матеріали. У нас є сертифікати на всі матеріали, що використовуються. Усі будматеріали є безпечними для здоров’я людини. Завдяки своїм якостям вони довго будуть служити.

Пропозиція від ProstoHouse

Якщо ви хочете побудувати собі будинок, то відразу потрібно відповісти на кілька важливих питань. Спочатку вам потрібно знайти ділянку, а також подумати, наскільки зручно буде звідти домогтися на роботу і місто. Враховуйте і те, що ще розташовано поруч, хто розроблятиме проект, хто будуватиме будинок.

Наша компанія ProstoHouse пропонує низку вигідних рішень:

  1. Всі ціни відкриті та без прихованих комісій, відсотків та інших доплат під час будівництва;
  2. Здавання проекту в обумовлені терміни;
  3. Два варіанти виконання робіт: зведення стін, даху та інші основні роботи або все «під ключ». У другому варіанті ми зробимо оздоблення будинку та підключимо комунікації;
  4. Ми робимо всі процеси, включаючи заливку фундаменту;
  5. Вам не потрібно буде постійно знаходитися на об’єкті, щоб щось допомагати робити. Оскільки наші фахівці самі вирішуватимуть усі питання щодо доставки матеріалів, їхньої утилізації після завершення будівництва тощо. Ви можете приїхати тоді, коли все буде зроблено.

З нами ви зможете здійснити свою мрію всього за кілька місяців і заїхати жити з сім’єю в новий будинок у будь-яку пору року. Це вигідна та приємна пропозиція, оскільки завдяки каркасному будівництву ми можемо будувати будинки за різних погодних умов. Ми можемо запропонувати вам каркасний котедж для постійного проживання > або ж будиночок на дачу. Ви самі вирішуєте, що вам потрібно і що більше підходить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!