fbpx

Будівництво комерційних об’єктів із компанією ProstoHOUSE

Теплоізоляційні матеріали добре підходять не тільки для будівництва приватних будинків, але і для будівництва комерційної нерухомості. Каркасний тип будівництва можна використовувати в будівництві ресторанів, кафе, офісів, готелів або інших будівель, які потрібні вам для бізнесу. Завдяки таким можливостям, ви зможете отримати максимально комфортний варіант будівництва, який буде в рази дешевшим, ніж при використанні будь-яких інших матеріалів.

Побудова унікальних ресторанів за каркасною технологією

Сучасний ресторан цікавий відвідувачам тільки в тому випадку, якщо він зовні привабливий. Важливо те, як там готують, що подають яка концепція та інші нюанси цього бізнесу, але також сьогодні людям важливо, наскільки добре виглядає заклад, в якому вони знаходяться. За допомогою каркасного будівництва ви зможете отримати найкраще планування, а також максимально красиво його прикрасити.

Швидкий запуск кафе

Щоб отримувати швидше прибуток, потрібно почати пропонувати щось людям. Вибравши каркасний тип будівництва, ви зможете прискорити цей процес. Економія буде на всіх етапах будівництва. Багато хто для бізнесу вибирає класичні будівельні матеріали, але в більшості випадків можна було заощадити на цьому, обравши каркасний будинок.

Бо споруда буде легшою за аналогічну, але з інших матеріалів, то і фундаменту потрібно буде значно менше. Зведення самого каркаса не займе багато часу, а далі залишається лише обшити будинок усередині та зовні, а також між плитами вставити утеплювач. Таким чином, за короткий час у вас буде повністю готове будівництво. Декоративне оздоблення теж займе менше часу, тому що тут не потрібна штукатурка. У більшості випадків можна обійтися сухим оздобленням та отримати найкращий варіант приміщення.

Зекономити ви зможете до 30% всіх витрат. Сюди можна включити час, витрати на оплату робітникам, купівлю будівельних матеріалів, оренду спец. техніки і т.д. Чим раніше закінчиться будівництво, тим швидше ви зможете почати окупати його.

Затишні та тихі готелі

Коли замовляють комерційне будівництво, то завжди пред’являють максимально високі до неї вимоги. Адже хочеться один раз вкластися та максимально багато заробити. Саме тому багато хто хоче, щоб будівництво якомога довше прослужило. Водночас все це має бути безпечним та надійним. За своїми свідченнями клеєний брус настільки безпечний, що з нього можна будувати конструкції різних форм та розмірів. Дерев’яні балки витримують на 25% більше навантаження ніж металеві.

З деревом набагато легше і швидше працювати, ніж з металом. Тому при правильному його використанні ви зможете побудувати відмінний готель, в якому буде безпечно та приємно зупинятися відвідувачам.

Замовляючи будівництво комерційної нерухомості, ви зможете отримати її набагато швидше і дешевше. Це вигідна пропозиція, адже ви зможете заощадити під час будівництва та після його закінчення. Завдяки тому, що вона швидше прогрівається і менш енерговитратна, ви зможете заощадити при подальшому використанні споруди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!