fbpx

Сколько стоит построить каркасный дом?

Каркасне будівництво будинків стає все більш і більш популярним. Причин цього є багато. Сама ж технологія прийшла до нас із Канади. Колись ці будинки почали зводити для емігрантів. Після цього побачили, що вони зручні, легко зведені та значно дешевші. Тому цією технологією зацікавилися в інших країнах.

Переваги каркасних будинків

Ця технологія має ряд переваг:

  1. Низька вартість. Це відносний показник, оскільки багато користувачів помилково думають, що будинок буде практично безкоштовним. Насправді він значно дешевше, ніж аналогічний будинок із цегли чи колод. Також потрібно дивитися різні варіанти комплектації. Ви можете подивитися, скільки коштує побудувати каркасний будинок під ключ і базова комплектація;
  2. Швидкість зведення. Зазвичай для будівництва будинку потрібно від одного до декількох місяців. Все залежить від складності конструкції, від розмірів будинку, де він розташований та інших показників;
  3. Підготовка плану робіт. Перед тим, як починається будівництво, фахівці готують план будинку, роблять розрахунки та описують усі процеси. Тому будівельникам залишається лише звести конструкцію, дотримуючись технології та послідовності процесів.

Вартість каркасного будинку

Щоб дізнатися, скільки коштує каркасний будинок , спочатку потрібно вибрати комплектацію. Ми пропонуємо 2 варіанти комплектацій:

  1. Базова комплектація – всі процеси доводяться до чистового оздоблення;
  2. Комплектація під ключ – виконуються повністю всі процеси з чистовою обробкою.

Ціна каркасного будинку в базовій комплектації буде від 700$ за м2. Якщо ж вас цікавить, скільки коштує каркасний будинок під ключ, то його ціна від 850$ за м2. Вартість готової конструкції може змінюватись в залежності від того, які матеріали ви захочете використати. У цій комплектації, крім основних робіт, фахівці займатимуться оздобленням приміщення, підключенням комунікацій, встановленням дверей та іншими роботами. На каркасний будинок ціна будуть впливати і додаткові послуги. Ви можете замовити свердловину, монтаж системи «Розумний дім» або інші послуги, щоб відразу завершити всі роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!