fbpx

Просторе житло це амбарний будинок

Мінімалізм, як стиль, користується великою популярністю у різних напрямках. Також такий стиль часто застосовують у каркасній будові, де стали популярними амбарні будинки. Вони досить просте, але надійне складання каркаса, тому зведення будинку займає не так багато часу, а всі матеріали екологічні. 

Починається будівництво із того, що заливається фундамент. Після цього на ньому збирається весь каркас будинку. Він складається із стійок, які з’єднані між собою. Коли каркас готовий, будинок починають обшивати зовні, утеплювати пінополістеролом та зашивати зсередини. Такий тип будівництва займає мало часу, досить простий і вимагає використання спеціальної техніки.

Вибираючи проект будинку, ви можете подивитися якийсь із тих, які ви знайдете на сайті, можете його трохи доопрацювати та адаптувати під свої потреби або замовити індивідуальний проект. Ціна на останній варіант буде трохи вищою, ніж на попередні, але при цьому ви отримаєте саме такий будинок, про який мріяли. Ми зможемо реалізувати будь-які ваші побажання.

Складові ціни амбарного будинку

Ціна – це один із важливих факторів, який цікавить усіх. Другий за важливістю фактор – це термін будівництва. Вибравши амбарний будинок, ви зможете отримати її в максимально короткі терміни, в середньому – це близько 5 місяців. Багато залежить: від погодження проекту, підготовки ґрунту та вибір додаткових послуг.

На ціну впливає те, що ви хочете. Якщо замовлятимете будинок «під ключ», то спочатку його ціна буде трохи вищою, але так як ми зробимо всі оздоблювальні роботи, то в результаті ціна буде набагато нижчою.Ви зможете отримати кваліфікований підхід, починаючи з самого початку будівництва. Ми допоможемо з вибором проекту, а потім і з його реалізацією, аж до повного завершення будинку та його здавання.

Вибравши будинок «під ключ» спочатку обговорюватимуться всі нюанси. На цьому етапі ви говорите свої побажання, а досвідчені фахівці впроваджують їх у майбутню споруду. Коли все узгоджено усно, підписується контракт і розпочинається будівництво. Ми будемо тримати вас в курсі того, що відбувається, щоб ви завжди знали, на якому етапі зараз будівництво вашого будинку.

Що ви отримуєте, вибравши будинок “під ключ”?

  1. Після того, як базові роботи будуть зроблені, до цього типу комплектації додаються додаткові послуги:
  2. Внутрішня сторона стін та укосів обробляється фінішним оздобленням;
  3. Монтаж натяжних стель або з ГКЛ;
  4. Монтаж покриття для підлоги, який ви окремо самі купуєте за своїм бажанням;
  5. Також провадиться монтаж керамічної плитки, яку замовник купує сам;
  6. Виготовляється установка міжкімнатних дверей;
  7. Встановлення ПВХ підвіконь;
  8. Монтаж усієї електричної фурнітури, такої як розетки та вимикачі;

Таким чином, у вас буде повністю готовий будинок, до якого можна відразу після завершення перевозити речі і заїжджати жити. Оскільки всі роботи виконуємо ми, то гарантію ми даємо на все.

Енергоефективні будинки від ProstoHouse

Вибравши амбарный будинок, ви зможете швидко вирішити житлове питання і вже через кілька місяців після старту переговорів заїхати туди жити.Ми зможемо запропонувати вам готові проекти будинків, а також можливість розробити щось унікальне та індивідуальне під свій смак. Такі будинки будуть вигідними під час будівництва, оскільки вони на 30% дешевші за звичайні будинки, а також і під час використання. Саме в цих будинках ви менше платитимете за опалення. Таким чином, ви заощаджуватимете відразу і потім все життя, коли приходитимуть невеликі платежі за опалення.

Визначитись із проектом ви можете після того, як подивіться типові варіанти від нашої компанії. Можливо, ви знайдете для себе якийсь варіант і тим самим заощадите. Його можна трохи доопрацювати та отримати те, що ви хочете. Якщо ж нічого не знайдете, тоді вже можна замовляти повністю новий проект.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

© ProstoHouse, 2023. Усі права захищені.

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!