fbpx

Проекти каркасних будинків за канадською технологією.

Вибираючи готовий проект, кожен замовник зможе заощадити. Вам не доведеться платити за підготовку нового проекту. Враховуючи те, що у нас на сайті є багато різних варіантів, ви легко зможете підібрати собі той проект, який підходить вам найбільше. 

Основна інформація про готові проекти

Так як це готовий проект, то багато хто думає, що до нього вимоги нижчі, ніж до індивідуального проекту. Але це не так. Адже коли будується будинок за готовим проектом, то все одно потрібно зробити всі процеси і вони повинні бути правильно виконаними. У проекті має бути інформація про:

  1. Архітектуру будівлі;
  2. Конструкції;
  3. План зовнішніх та внутрішніх комунікацій;
  4. Кошторис на всі матеріали;
  5. Кошторис з будівельних робіт;
  6. Перелік усіх робіт та матеріалів.

Також мають бути всі необхідні креслення, для якісного виконання всіх процесів. Під час підготовки проектів заздалегідь розробляються не лише загальні креслення додому, а й на опалення будинку, підведення води, каналізації, електрики та інших комунікацій. 

Основні переваги готових проектів

Такі проекти стали актуальнішими з кількох причин:

  1. Низька ціна за проект;
  2. Швидке отримання готової документації навіть у тому випадку, якщо до неї вноситимуться якісь зміни;
  3. Кожен проект перевірено часом і там враховано всі нюанси, які з’явилися згодом в інших будинках, збудованих за цим проектом;
  4. Великий вибір варіантів із можливістю редагування проекту під усі запити замовника.

Оскільки проектів багато, потрібно заздалегідь подумати про те, що саме ви хочете бачити в будинку.Для спрощення пошуку ви можете скористатися фільтром, який дозволить відокремити тільки ті проекти, які мають відповідну площу приміщення під ваші побажання.

Всі роботи виробляються найкращими фахівцями, які добре розуміються на тому, що вони роблять. Тому ви можете бути впевнені, що отримаєте відмінний варіант будинку, в якому буде враховано все для забезпечення максимально комфортного життя.

Кожен проект має детальний опис. Усі вони поділяються на дві частини: конструктивну та архітектурну. Перед тим, як розпочнеться будівництво, кожен замовник бачить, що він зможе отримати, якщо замовить той чи інший проект. Ви одразу зможете подивитися план будинку, де будуть знаходитися якісь перегородки або ще щось.

Додатково можна замовити інженерну частину проекту. До неї містяться подробиці про комунікації, електропостачання будинку та інші подробиці. Практичність у тому, що за цими проектами збудували не один будинок, тому майстри добре знають усі процеси та точно їх виконують. Також вас ніхто не зобов’язує вибрати такий самий колір зовнішнього оздоблення, який зображений у проекті. Це легко можна змінити під себе.

Будівництво по готовому проекту

Коли ви переглянули всі проекти каркасних будинків за канадською технологією і вибрали відповідний, починається будівництво. Ціна на будівництво будинку буде відома заздалегідь, тому ви зможете знати, скільки грошей потрібно витратити і на що. Також ціна залежить від того, яку комплектацію будинку ви обиратимете. Іноді вибирають будинок з базовою комплектацією, де робиться все, а замовник сам робить декоративне оздоблення будинку.Вибравши будинок під ключ, вам зроблять повністю всі роботи.

Якщо ви вже визначилися з проектом, але у вас ще немає ділянки для будівництва будинку, то при пошуку потрібно звернути увагу на кілька важливих факторів:

  1. Розміщення ділянки;
  2. За розміром ділянка має підходити під проект будинку;
  3. Наявність потрібної інфраструктури для комфортного проживання в будинку;
  4. Наявність зручного під’їзду до будинку;
  5. Можливість підключення до комунікацій.

Будинок можна встановити на будь-якій ділянці. Для цього компанія вивчить його та запропонує найкращий фундамент та різні варіанти для вирішення всіх проблем. Ми будуємо будинки на рівній місцевості, на схилах, з низьким або високим рівнем ґрунтових вод. У кожному випадку підбирається фундамент та враховуються всі особливості майданчика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!