fbpx

Купити каркасний будинок в будівельній компанії ProstoHOUSE

Каркасні будинки набули великого поширення в минулому столітті в Канаді, ще в 50-х роках. Причиною тому стало те, що велика кількість емігрантів прибула в країну, і їх потрібно було забезпечити житлом у короткий термін. Найкращий варіант – це використовувати каркасне будівництво. Згодом воно прижилося в країні і пройшло чудову перевірку часом. Після цього технологія поширилася у всьому світі.

У багатьох сучасних країнах каркасна технологія будівництва будинку займає до 80% серед інших варіантів будівель. У нашій країні вона теж набирає своєї популярності, оскільки добре вирішує житлове питання за відносно низьку вартість будівництва будинку.

Чому ж тоді ця технологія набула такого поширення? Щоб це зрозуміти, потрібно вивчити цю технологію.

Переваги каркасного будівництва будинків

Кожен замовник спершу дивиться на ціну. Каркасні будинки дозволяють отримати будинок за значно низькою ціною, ніж такий самий, але з класичними матеріалами. Але це не означає, що якість будинку буде нижчою, оскільки вона дешевша. Під час будівництва сучасних будинків використовуються натуральні матеріали високої якості. Чітке дотримання всіх технологій допомагає досягти тривалого терміну служби будівництва.

Ще одна перевага – це висока швидкість будівництва будинків. Готову споруду можна отримати за період від одного до кількох місяців. Зазвичай будинок зводиться за сезон і його відразу можна використовувати для проживання. Вибравши готовий проект будинку, ви прискорюєте цей процес, оскільки не потрібно витрачати час на підготовку плану будинку і необхідних підрахунків.Коли починається будівництво будинку, то фахівці одержують повністю всі плани для роботи.

Там описуються всі кроки побудови будинку. Це виключає можливість творчості від майстрів. У результаті ви отримуєте саме те, що замовляли. Кожен крок детально прописується, тому будівельники знають з якою відстанню кріпити балки, як утеплювати дах і де мають бути розетки.

Енергоефективність каркасних будинків

Так як для будівництва використовують високоякісні натуральні матеріали, кожен замовник отримує будинок, в якому є свій мікроклімат. Це допомагає економити на опаленні в зимову пору року, а також на охолодженні будинку влітку. 

Використання універсальних матеріалів допомагає швидко і просто зробити будь-яке перепланування чи розширення будинку. Для обробки приміщення можна використовувати будь-які матеріали. Тому можна легко зробити все, що ви хочете із зовнішнього боку будинку або всередині нього.

Комплектації каркасних будинків у будівельній компанії ProstoHOUSE

Ми пропонуємо два типи комплектації:

  1. Базова;
  2. Під ключ.

Базова комплектація має на увазі під собою будівництво приміщення та підготовку його під чистове оздоблення. Ціна такої будови починатиметься від 650$ за м. кв. Якщо ви хочете купити каркасний будинок «під ключ», то ви отримуєте всі роботи, які будуть виконуватися в базовій комплектації. Додатково буде зроблено чистове оздоблення стін, підлоги та стелі, будуть підведені та підключені всі комунікації.

Замовивши будинок під ключ, після закінчення будівництва ви зможете заїхати туди і жити там.Вам не потрібно нічого більше доробляти, тому що всі роботи будуть зроблені та доведені до повного завершення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!