fbpx

Каркасні будинки для постійного проживання. Технологія, яку обирає більшість.

Каркасні будинки відрізняються від інших типів будинків тим, що спочатку збирається каркас приміщення, а після цього стіни обшиваються та утеплюються. Все це збирається з дерев’яного бруса, тому фундамент використовується дрібнозаглиблений. Готове приміщення можна отримати за 1-3 місяці після початку будівництва.

Каркасні будинки для постійного проживання

Багато хто, кому потрібен будинок, замислюються про те, з чого краще його збудувати. Вибравши каркасну технологію зведення будинку, всі розуміють, що стіни тонкі, то будинок добре підходить для літа. Але чи можна там жити в зимовий час або використовувати його цілий рік?

Чомусь усі думають, що будинок гарний як дача і не більше. Така думка складається через те, що у будинку тонкі стіни. Тому користувачі вважають, що чим товстіша стіна, тим вона тепліша. Але цей міф потроху розвінчується і багато хто погоджується з тим, що сучасні технології дають набагато більше можливостей.

Як можна жити в каркасному будинку цілий рік?

Фахівці навчилися будувати будинки з тонкими стінами і невеликою вагою, які за своїми параметрами не поступаються товстим цегляним будинкам або приміщенням з колод. У цьому будинку утеплення проводиться у два шари, по одному з кожного боку стіни. У будинках з інших матеріалів найчастіше утеплюють лише зовнішню частину стіни. І хоча подвійне утеплення піднімає загальний кошторис на будівництво, все ж таки це дешевше, ніж якби будувати такий же будинок, але з інших матеріалів.

Плюси всесезонного каркасного будинку:

  1. Щоб обігріти каркасний будинок, потрібно лише кілька годин.Для кам’яного – потрібна доба;
  2. Каркасний будинок дешевше на 40% від такого ж за параметрами, але збудованого з цегли або блоків;
  3. Отримати готову споруду можна за кілька місяців;
  4. Конструкція проста у складанні;
  5. Так як вага будівлі невелика, то і фундамент робиться простим;

Наші пропозиції

У нас ви зможете замовити будівництво каркасних будинків для постійного проживання в базовій комплектації та під ключ. У першому варіанті у вас буде зведено каркас і зроблено всю чорнову роботу. Якщо вибираєте комплектацію «під ключ», то отримаєте готовий будинок, до якого можна заїхати та жити.

Вибираючи проект, можна замовити як типовий варіант, так і індивідуальний. Перший варіант буде набагато дешевшим, його можна доопрацювати під вас. Якщо ви хочете підготувати свій варіант будинку, то можете замовити індивідуальний проект і по ньому будувати будинок.

Замовляючи будівництво будинків у нас, ви отримуєте:

  1. Досвід будівництва саме каркасних будинків з 2008 року;
  2. Ми займаємося всіма процесами, починаючи з доставки матеріалів до повного завершення будинку;
  3. Зводимо споруди за сучасними типовими та індивідуальними проектами;
  4. Даємо гарантію на каркас будинку до 10 років та 1 рік гарантії на оздоблювальні матеріали;
  5. Всі процеси, вартість та етапи робіт обговорюються заздалегідь, тому ви точно знатимете, скільки коштуватиме готовий будинок;
  6. Є список готових рішень та можливостей, де можна заощадити. Також ви отримуватимете поради, де краще не економити під час будівництва, тому що економія буде після заїзду в будинок;
  7. Вигідні ціни на матеріали, тому що ми самі обробляємо всі дошки.

Якщо ви хочете замовити будівництво каркасного будинку, то вивчайте пропозиції на сайті, обирайте проект та замовляйте будинок. Цілком готовим він буде лише за кілька місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!