fbpx

Каркасник під ключ – ProstoHOUSE

Всі думають про те, який будинок краще будувати. Варіантів є багато. Основні якості, які ми хочемо отримати, – це економія під час будівництва, а також у подальшому обслуговуванні. Це можуть надати енергоефективні будинки, які найкраще ізольовані від зовнішніх впливів. Саме це можуть гарантувати каркасні будинки, які прийшли до нас із Америки та Європи. Там вони добре себе зарекомендували, а тепер набирають популярності і в нашій країні.

Що потрібно для будівництва каркасного будинку під ключ?

Багато хто думає, що оскільки технологія досить проста, то можна зібрати все самому. Сама технологія не вимагає особливих знань, але як і при роботі з іншими матеріалами, тут є свої нюанси. Щоб сніг не затримувався на даху, він повинен бути зроблений під певним кутом, щоб будинок не був холодним, там потрібно правильно укласти утеплювач. І таких нюансів чимало. Якщо будуть зроблені помилки, їх виправлення можуть «потягти» додаткові витрати. Щоб такого не було, краще одразу звертатися до фахівців, які зможуть виконати роботу якнайкраще.

Ми збудуємо такий будинок, який ви захочете. Ми стежимо за тим, як сушиться брус, як він укладається і як все збирається. В результаті у вас з’явиться довговічна споруда, яка допомагатиме заощаджувати на комунальних платежах. Вибравши каркасник під ключ, ви отримуєте не тільки зведення стін, але й фінішне оздоблення стін, стелі та підлоги у всіх приміщеннях будинку. Також ми вам підключимо та встановимо всю електрофурнітуру та сантехніку в будинку.

Скільки коштує спроектувати та побудувати будинок?

Тут немає чіткої суми для всіх будинків, тому що кожен індивідуальний варіант. Все залежить від багатьох факторів. Наприклад, на ціну впливає ландшафт території, площа бажаного будинку, де є всі комунікації і т.д. Тому дізнатись кінцеву суму ви зможете після того, як визначитеся з проектом і купите ділянку для будівництва.

На сайті ви зможете подивитися різні проекти та вибрати собі щось із них. Якщо ж ви там нічого не знайдете, то наші архітектори розроблять його для вас згідно з тими побажаннями, які у вас є. Ціна за кв. м. починається від 680 $, а вже далі вона залежить від того, що додатково ви хочете зробити чи встановити. Точну вартість будинку ви зможете дізнатися після детального складання плану будинку та його підрахунку.

Переваги каркасного будинку

Ці будинки набули такої популярності у світі завдяки тому, що:

  1. Вони дозволяють легше та дешевше підтримувати потрібний мікроклімат у приміщенні. Так ви економитимете на комунальних платежах, тому що не потрібно переплачувати за те, що батареї обігріватимуть «вулицю»;
  2. Побудувати будинок можна в будь-який час року. Також не потрібно чекати усадки будинку та наносити фінішне оздоблення можна відразу після завершення зведення стін;
  3. Довговічність будинків. У США є будинки, які прослужили понад 100 років. Це найвигідніший варіант, який можна використовувати для проживання.

Низька ціна на будівництво каркасного будинку обумовлена ​​тим, що він легший і не потребує потужного фундаменту. Також самі матеріали щодо недорогі.Завдяки тому, що у нас є свої матеріали, ціни на будинок досить низькі та вигідні.

Ми зможемо побудувати будинок будь-якої складності, з одним або декількома поверхами та різних розмірів. Вибравши комплектацію «під ключ», ви заощадите свій час, тому що не потрібно буде займатися обробкою самим або окремо шукати для цього фахівців. Усю роботу зроблять майстри, а після закінчення всіх робіт ви зможете заїхати та жити у будинку.

Швидкість будівництва та ціна будинку багато в чому залежить від ландшафту. У деяких випадках можна використовувати стрічковий фундамент, і цього буде достатньо. Але якщо будинок буде на схилі, то один бік фундаменту потрібно буде більше зміцнити, щоб зведення з часом не посунулося. Все це відразу враховуватиметься, щоб ви отримали готову ціну на всі роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!