fbpx

Як побудувати каркасний будинок мрії у Києві без помилок?

Будівництво будинку – це складний процес, який включає безліч різноманітних нюансів. Спочатку може здатися, що врахувати все просто неможливо. Але при цьому хочеться підніматися сходами і не битися головою об стелю, хочеться жити взимку в теплі і не переплачувати за опалення. Також хочеться користуватися таким плануванням, яке тобі подобається, а не яке дешевше. Іноді переплата не така й велика, але комфорт значно більший. Тому ми зібрали кілька важливих порад, використавши які ви зможете отримати більше комфорту.

Ппідготовка до будівництва.

Це такий самий за важливістю етап, як і будівництво. Адже якщо тут припуститися помилки, то виправити її потім не завжди буде можливим. Ми хочемо звернути увагу на деякі важливі моменти цього етапу.

Вибір ділянки.

Коли ми знайшли ділянку, то одразу ж цікавимося, які комунікації були підведені до неї. Іноді їх взагалі нема, а іноді щось уже провели. Але проблема в тому, що компанія, яка займається продажем землі, не завжди має всю інформацію. Іноді може бути таке, що не всі комунікації, про які вони говорять, було проведено.
Вибравши ділянку, важливо правильно підібрати тип фундаменту. Для цього найкраще найняти спеціалістів, які проведуть геологічні дослідження. Вони можуть сказати, на якій глибині знаходяться підземні води і це допоможе правильно вибрати тип фундаменту, правильно розподілити навантаження від будинку і врахувати інші нюанси.
Якщо вибрали ділянку на схилі, там теж можна будуватися, але для цього потрібно буде встановлювати додаткові підпірні стінки. Це не велика проблема, але додаткова стаття у витратах.
Якщо на ділянці є фундамент чи колись розпочали будівництво будинку, то це не означає, що далі будувати буде простіше. Спочатку потрібно подивитися цю споруду, якщо вона не якісна, то доведеться її демонтувати. Якщо ж продовжуватимете будівництво, то тоді проект будинку потрібно буде адаптувати під існуючий фундамент.

Бюджет на будівництво.

Багато хто починає економити з самого початку. Хтось не замовляє геологічні дослідження, а потім виявляється, що частина підвалу завжди сира, тому що поряд ґрунтові води. Вирішити цю проблему можна, але це дуже складний і дорогий вид робіт. Тому важливо правильно економити, наприклад, з допомогою інженерного забезпечення.

Де замовити проект вдома.

Замовляти проект краще у компанії, яка зможе показати свої роботи та їхню реалізацію. Саме це ви можете знайти у нас на сайті. Так ви будете впевнені, що отримаєте готовий проект з усіма нюансами. Також краще відразу замовити дизайн внутрішнього оздоблення, щоб розуміти, що має отримати. Тоді вам простіше контролюватиме процес будівництва.
Потрібно розуміти, що 2-х поверховий будинок буде компактнішим, ніж одноповерховий з такою ж площею. Це означає, що витрати на фундамент будуть нижчими, тепловтрати теж нижчими.

Де знайти досвідченого підрядника?

Щоб у клієнтів не виникало питань, ми завжди укладаємо договір, в якому прописуємо, які роботи мають бути зроблені, які терміни на їх виконання, скільки це коштує та які будуть штрафи, якщо щось буде порушено. Тому важливо обираючи собі підрядника, взяти в нього такий договір, прочитати його, обговорити всі незрозумілі місця та підписати його.

Будівництво.

Починаючи з фундаменту важливо сказати, що він має бути зроблений якісно та з дотриманням усіх технологій. Адже від цього залежатиме його практичність та довговічність. Також не варто робити повноцінний цокольний поверх, якщо ви хочете заощадити. В цьому випадку можна зробити напівпідвальне приміщення або плитний фундамент.
Цегляні будинки довговічніші, але якщо ви хочете побудувати щось собі і швидко, то краще вибрати каркасний будинок. Будівництво каркасних будинків у Києві та київській області займе набагато менше часу.
Вибираючи дах краще придивитися до простої двосхилий. Адже вона служитиме довше і не так часто доведеться її ремонтувати.
Якщо збираєтеся штукатурити стіни або робити інші «мокрі» роботи, то найкращий для цього час – це літо. У цей період досить висока температура на вулиці, тому все добре просихає і не з’являється пліснява.
Електрику краще продумати відразу, враховуючи розміщення меблів, ремонт та побажання до техніки. Тоді вам не доведеться щось розбирати та переробляти, коли ремонт закінчиться.
Звертаючись до нас, ви зможете отримати професійний підхід до кожного процесу. Ми розповімо всі подробиці, запропонуємо свої варіанти для вирішення різних ситуацій, але вибір та рішення завжди за вами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!