fbpx

Будинок у стилі Barnhouse – просторе інноваційне житло

Будинки відрізняються не лише своїми розмірами, а й стилем. Один із сучасних стилів, який досить популярний у Європі та тепер став популярним у нашій країні – це Барнхаус. Це відносно новий стиль, який перекладається як будинок-комору і вийшов у результаті злиття лофт стилю, мінімалізму та біо-теку.

Багато хто вважає це вкрай простим і не практичним будинком, тому що там немає складних конструкцій. Але за фактом це не так. Адже це сучасний та комфортний будинок, у якому є все необхідне для життя. Використання вертикальних балок і кроквяних ферм дозволяє лише додати стійкості будівлі. На сайті ви можете подивитися, як виглядає будинок у стилі барнхаус, щоб переконатися в його надійності та практичності.

Основні характеристики будинку Barnhouse

Багато користувачів в цьому стилі розповідають, що він зручний для постійного проживання. Ці будинки відрізняються тим, що там:

  1. Високі стелі, що візуально збільшують приміщення всередині;
  2. Відкриті веранди чи тераси;
  3. Великі панорамні вікна;
  4. Двосхилі дахи;
  5. Можливість креативно оформити приміщення.

Також ви можете переглянути різні варіанти будинків. Можна взяти мінімальний пакет будівництва, де буде зроблено лише основні частини будинку, а можна вибрати будинок «під ключ», де вам зроблять повністю все. В цьому випадку ви самі дивитеся і вибираєте ті варіанти обробки, які вам подобаються найбільше. У плані обробки ви можете використовувати як мокрі суміші, так і плитне облицювання. Після того, як ви обрали будинок, можете відразу звертатися до наших менеджерів, щоб вони порахували, скільки це вам коштуватиме.

Доступні ціни на будинки Барнхаус

Купити каркасний будинок у цьому стилі ви зможете значно дешевше, ніж такий самий за площею, але з газобетону чи цегли. Також ви додатково зможете заощадити на бетоні. Адже каркасні будинки легші, тому і фундамент значно менший за обсягами, а також дешевше за ціною. Додатково на загальну ціну впливають ще кілька факторів:

  1. Яке облицювання ви використовуватимете;
  2. Яка площа приміщення;
  3. Наскільки складний він у проектуванні;
  4. Які додаткові роботи проводитимуться;
  5. Де знаходиться ділянка, як просто туди доставити будівельні матеріали.

Барнхаус має кілька переваг у порівнянні з класичним варіантом:

  1. Має відмінні теплові характеристики;
  2. Повна ізоляція приміщення та видалення всіх містків холоду;
  3. Швидкий та легкий монтаж всіх елементів прямо на ділянці;
  4. Будинок енергоефективний та вигідний у використанні;
  5. Є багато вільного місця.

Економія при виборі Барнхауса “під ключ”

З цією домівкою ви можете робити все так, як ви хочете. Його можна збудувати як у місті, так і на околиці. Вибравши варіант «під ключ» ви заощаджуєте свій час та сили, тому що наші фахівці багато процесів зроблять самі. Вам тільки потрібно вибрати, що буде встановлюватися, а ми це встановимо та налаштуємо. В результаті у вас буде повністю готовий будинок, до якого можна буде заїхати та жити.Вибравши цю послугу, додатково ви отримаєте:

  1. Фінішне оздоблення стін;
  2. Монтаж чистових матеріалів;
  3. Монтаж фінішного покриття для підлоги;
  4. Монтаж плитки у санвузлах;
  5. Встановлення міжкімнатних дверей;
  6. Монтаж підвіконь;
  7. Встановлення всієї електрофурнітури;
  8. Встановлення всієї сантехніки.

Таким чином ви зможете отримати повністю готовий будинок, який буде зручним для проживання. Такі будинки можна будувати на великих ділянках, так і на маленьких. Це може бути невеликий одноповерховий будинок з мансардою або звичайним дахом, а може бути повноцінний двоповерховий будинок. У будь-якому випадку він буде більш енергоефективним, тому що опалюється значно швидше, ніж будь-який інший варіант. При цьому має гарну звукоізоляцію всіх перекриттів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!