fbpx

Що ж краще за свій будинок чи квартиру?

Кожен хоче приходити до себе додому і розуміти, що це його будинок, його кімната, його зручна ванна або його кабінет. Хочеться почуватися повноправним господарем і робити все так, як хочеться. У приміщенні ми зможемо спокійно розставити все так, як нам буде зручно. Більше не доведеться складати речі на шафу, адже для них буде своє місце у коморі, не потрібно постійно складати диван у спальні, адже вдень це дитяча ігрова кімната. У своєму будинку ви зможете спальню зробити спальнею, а кабінет або дитячу кімнату саме тими кімнатами, для чого вони були призначені.

У своєму будинку ви зможете дітям дозволити складати іграшки так, як вони хочуть. Вам не доведеться переживати, що встаючи вночі, ви наступите на кубик від Лего або якусь іншу іграшку, адже всі вони будуть у дитячій кімнаті. А що можна сказати про кухню? Ви матимете такий обідній стіл, за який зможе спокійно сісти вся родина. Якщо ж прийдуть гості, то вам не потрібно буде намагатися втиснутися з ними за столик на крихітній кухні, а зможете спокійно сісти разом за один великий стіл.

Якщо рахувати кімнати, то ви самі вибираєте ту кількість, яку вам потрібно. Ви можете зробити одну спальню, одну дитячу кімнату, вітальню, кухню. Якщо ж дітей кілька, то одразу варто подумати про те, щоби якось розділити їх. Можливо, вам варто додати особистий кабінет, де ви зможете працювати або відпочивати.

Скільки коштує власне житло?

Вибираючи квартиру, в якій вам буде не тісно, вам доведеться ще й пошукати таку. Зазвичай продаються квартири від 1 до 3 кімнат. Якщо вам потрібно більше, то знайти таку складніше. Але навіть якщо ви її знайдете, то потрібно дивитися на ціни. Як правило, ціна за кв. м. площі квартири у Києві буде 800-1000 $. Все залежить від району, чи є якийсь ремонт чи ні. Тобто квартира на 70 кв. м. у Києві вам обійдеться десь близько $70-90 тис. У районах ціни трохи нижчі, але все залежить від того, наскільки далеко місто знаходиться від Києва, але зараз ми говоримо про Київ та Київську область. Іноді можна знайти 3-х кімнатну квартиру та за $30 тис., але це у радянському будинку, у спальному районі міста, десь кілометрів 80 від Києва. У новобудові ціна буде набагато вищою.

Якщо ж ви хочете замовити собі будівництво каркасного будинку, то ми пропонуємо його у двох комплектаціях:

  1. Базова – $ 650 за мкв.;
  2. Під ключ – $ 800 за мкв..

Тобто, якщо замовити будівництво будинку на 70 мкв., то в повній комплектації це буде коштувати 56 000 $. Також слід не забувати, що ще доведеться купувати землю. У Києві за 6 соток доведеться віддати близько 15 тис. доларів. В результаті у вас свій будинок, є безкоштовне місце для паркування, є зона відпочинку і ви самі собі господарі. Сусіди не заливають зверху, ніхто вночі не кричить за стінкою, а ви зможете шуміти вдома в будь-який час.

Що з обслуговування вдома?

Хтось може сказати, що в квартирі не потрібно бурити свердловину, так як вода вже є. Це правда, але багато хто каже, що у цій воді навіть дітей купити не варто. Тому для пиття завжди доводиться купувати воду. У будинку ви матимете свою чисту воду і нічого не доведеться купувати.

Комусь більше підходить покупка квартири в будинку, що будується, так як там можна оплачувати частинами. Це хороший варіант, але при цьому ми не знаємо, на якій землі будується будинок, чи чесно поводиться забудовник, які матеріали використовує для будівництва, наскільки хороша звукоізоляція квартири і т.д. Ми платимо за те, що не знаємо, а також у нас є багато ризиків. Адже були такі випадки, коли квартири були оплати на 100%, але вони так і не були добудовані.

Якщо ж вибирати який будинок будувати, то один із вигідних варіантів – це каркасний будинок. Вони зручні тим, що їхнє будівництво досить швидке, а результат хороший. Ви отримуєте повноцінний теплий будинок з гарною звукоізоляцією, з гарною місткістю, з особистою прибудинковою територією. Усі роботи виконуватимуть фахівці, які добре знають, як це має бути зроблено та яка послідовність дій. Будь-коли ви зможете приїхати і проконтролювати процес виконання всіх робіт.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!