fbpx

Барнхаус під ключ – ProstoHOUSE

Будівництво будинків у стилі Барнхаус набирає обертів. З кожним днем ​​все більше людей звертаються до нас і замовляють будинки саме в такому стилі. Так як каркасним будівництвом ми займаємося вже з 2013 року, то зможемо побудувати будинок у будь-якому стилі, у тому числі Барнхаус. Цей тип будівництва будинків відрізняється тим, що результат можна отримати вже за кілька місяців. Ціна на будівництво каркасника нижча на 30% від класичних варіантів, будинки мають гарні тепло та звукоізоляційні властивості.

Будинки у цьому стилі замовляють як для постійного проживання, так і на дачу. Оскільки там високий рівень теплоізоляції, а також продумана система опалення, їх можна використовувати і для постійного проживання.

Будинки у стилі Барнхаус під ключ

Будинки можуть бути з такою площею, яка вам найкраще підійде. Наприклад, ви зможете замовити будинок на 90-100 м.кв., там розмістити дві спальні, ванну кімнату, також зробити дві тераси. Одну з терас можна залишити відкритою, а другу закритою. Таким чином, у вас буде чудовий будинок, де буде приємно проводити час і там буде достатньо місця для цього.

Ми робимо повністю усі процеси. Все починається із заливання фундаменту. Спочатку це обговорюється з архітектором, і він дає рекомендації щодо того, який краще вибрати фундамент. Іноді на ділянці є фундамент. Зазвичай ми його не демонтуємо. Архітектор вивчає його, а потім допрацьовує так, щоб на ньому ж побудувати новий будинок. Це можна зробити навіть у тому випадку, якщо спочатку ви планували зводити один будинок, а тепер все змінилося і ви хочете поставити тут Барнхаус.

Внутрішнє оздоблення ви вибираєте самі. Частину приміщення можна зробити фальш-брусом. У спальні краще використовувати гіпсокартон, який потім декоруватиметься іншими матеріалами. Опалення в таких будинках поділено на 3, а іноді і на 4 окремі системи. Основне опалення – це електрокотел. Додатково встановлюється підігрів підлоги. Також у вітальні встановлюється тепловий насос, який може обігрівати та остуджувати приміщення. Він буде практичним у будь-яку пору року. Додатково можна встановити камін на дровах, який використовуватиметься як альтернатива інших видів опалення.

Вибираючи тепловий насос, можна замовити такий варіант, яким можна керувати дистанційно. Це зручний варіант для заміських будинків. Коли ви зібралися туди їхати, ви можете увімкнути опалення та прогріти будинок до потрібної температури. Поки ви доїдете туди, там уже буде тепло і комфортно. Вибираючи Барнхаус під ключ, ви отримуєте одразу все. Це зручно, адже ви тільки вибираєте всі матеріали, затверджуєте проект, а решту робимо ми, аж до підведення та підключення комунікацій.

Проекти будинків Барнхаус

На сайті ви можете переглянути готові проекти та вибрати собі те, що вам більше подобається. Це робочі проекти, які вже були втілені в реальність неодноразово і довели свою практичність. Також будь-який проект можна адаптувати під бажання замовника. Якщо ви хочете замовити щось нове, то наші архітектори розроблять індивідуальний проект.

Ціна будинку у стилі Барнхаус

Такі будинки досить популярні, тому що вони відносно недорогі, швидко зводяться, і у них проста конструкція.Ціна каркасного будинку під ключ починається від 680 $. Вона може змінюватися в залежності від того, де знаходиться будинок, який ландшафт, яка площа будинку, яку сантехніку ви оберете і яка буде обробка. Тому точну вартість можна буде дізнатись лише після повного складання плану робіт та підрахунку всіх витрат. Вибравши Барнхаус під ключ, ви не переживатимете про те, хто робитиме ремонт і як це буде зроблено. Вам не потрібно буде шукати нових працівників або займатися ще якимись видами робіт. Усі процеси виконають наші спеціалісти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!